Odżywka białkowa BioTechUSA Iso Whey Zero Black 2,27kg

Odżywka Białkowa BioTechUSA Iso Whey Zero Black 2,27kg

Darmowa wysyłka

267,36 zł

Dostępnóść:

dostępny

Czas dostawy:

Wysyłka 24h

Smaki
Odżywka Białkowa BioTechUSA Iso Whey Zero Black 2,27kg Ilość
Opis

BioTechUSA Iso Whey Zero Black 2,27kg

To wysokiej klasy izolat białka serwatkowego z dodatkiem monohydratu kreatyny, cynku czy witaminy B3, które zapewnią jeszcze szybsze przyrosty beztłuszczowej masy mięśniowej. Izolat zawarty w Iso Whey Zero Black został wyprodukowany metodą CFM co pozwala na maksymalne zatężenie białka oraz minimalną ilością zanieczyszczeń.

  • Wysokiej klasy izolat białka serwatkowego
  • Wzbogacony o monohydrat kreatyny, cynk oraz witaminę B3
  • Wspomaga procesy anaboliczne
  • Pomaga w rozwoju beztłuszczowej masy mięśniowej oraz regeneracji po treningu
  • Idealnie nadaje się do ciast, deserów, omletów

Odżywki białkowe to uniwersalny produkt dla każdego, idealny do codziennego uzupełniania białka, który szybko dostarcza dużej ilości niezbędnych do wzrostu mięśni anabolicznych aminokwasów. Produkt jest bogactwem najważniejszych składników o działaniu anabolicznym, których poziom jest krytyczny dla szybkości rozbudowy muskulatury i regeneracji potreningowej.

Skład i zastosowanie

1 miarka (30 g) rozmieszać w 300 ml wody.

Wartość odżywcza 1 porcja - 30g
Wartość energetyczna 122kcal
Węglowodany 1,3g
W tym cukry proste 0,7g
Białko 27g
Tłuszcze 0,9g
W tym nasycone 0,5g
Sól 0,42g
Monohydrat kreatyny 3413mg
W tym kreatyna 3000mg
L-glutamina 1050mg
AAKG 315mg
L-tryptofan 75mg
Składniki aktywne 1 porcja - 30g
Niacyna 4mg
Cynk 1,5mg
Profil aminokwasowy 1 porcja - 30g
Histydyna 356mg
Izoleucyna 1093mg
Leucyna 2008mg
Lizyna 1746mg
Metionina 447mg
Fenyloalanina 607mg
Treonina 1229mg
Tryptofan 400mg
Walina 1057mg
Arginina 640mg
Cysteina 606mg
Glutamina i kwas glutaminowy 4333mg
Prolina 1050mg
Tyrozyna 566mg
Alanina 910mg
Kwas asparaginowy 2033mg
Glicyna 341mg
Seryna 903mg
Informacje produktu
Indeks: 0000009456
EAN13: 5999076236916
Opinie
chat Komentarze (0)